Waan van de dag

zouteloos oeverloos troosteloos hopeloos

IJS

IJS 
door Michael Nieman

Nederlandse alcoholische ijsjes doen het goed in Amerika. Een soort bevroren breezers: wordt ook vast een rage in Nederland! Opmerkelijk is het wel, de combinatie alcohol en ijs; eigenlijk onverenigbaar. Een andere moeilijke combinatie is ijs met zout: ook al anti-vriesijs. Maar dat er smakelijke pekelijsjes op de markt komen staat wel vast. De techniek staat immers voor niets! Brijn-ijsco’s vallen zeker in de smaak bij de verwende youngsters in Amerika. In deze ijsproeftuin zijn ze allang uitgekeken op ambachtelijk schepijs, softijs en frozen yoghurt. Wat kunnen we ze allemaal door de strot duwen: dropijs, visijs, knoflookijs, kipijs, uienijs, groenteijs, cornedbeafijs, nicotineijs. Als het maar in een trendy verpakking zit en als oergezond wordt aangeprezen verkoopt het heus wel. Laten we als klein landje nu eens voorop lopen op de wereldijsmarkt. Dat is beter dan bekend staan als grootste XTC-exporteur. Huisdieren zijn natuurlijk een dankbare en winstgevende doelgroep. Honden, en katten zijn dol op ijs! Daar kunnen we toch kant en klaar consumptieijs voor ontwikkelen? Natuurlijk ijstaart met een heerlijke zalmsmaak, maar ook met de avontuurlijke smaak van pens! En zo gemaakt dat het baasje of bazinnetje kan meegenieten.


reactie van Patrick:

hmmmm… doe mij toch maar gewoon een raket. Of een ijsje met colasmaak.

gepost op
29-7-2003 om 11:55


reactie van
Marcella:

Kun je me anders geen sites met informatie hierover geven?

gepost op
21-3-2004 om 21:07

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2018 Waan van de dag

Thema door Anders Norén