Waan van de dag

zouteloos oeverloos troosteloos hopeloos

Bloedbaden

BLOEDBADEN 
door Paul Hazeleger

Baantjes trekken door een poel van bloed. Niets geeft meer voldoening dan een fris bloedbad. Overgewaaid uit Amerika is het bloedbad in Nederland en België aan een opmars bezig. Wie wil zoiets niet in zijn protserige achtertuin? De Schiedamse zwembadenconstructeur Deep Waters heeft deze knalrode baden al een half jaar in zijn assortiment en kan de vraag niet aan. Uiteraard is de bodem van het bad rood geschilderd, maar het geheim zit ‘m in een bijzondere kleurstof die het water ondoorzichtig en lobbig maakt. Dat versterkt de illusie dat men in bloed zwemt. De kleurstof hecht zich niet aan de huid en het water blijft ph-neutraal. Wie dat wil kan ook in inkt rondzwemmen en verder kan men kiezen voor roze-, gifgroen- of goud gekleurd water.


reactie van maurice lensink:

Als ik dit lees krijg ik een wee gevoel in mijn buik. Walgelijk, wie verzint zoiets? Gewoon een kleurtje gaat nog maar de illusie creëren in bloed te zwemmen staat mij enorm tegen.

gepost op
16-7-2004 om 18:01


reactie van lolke Nigtenaayer-Zeevisch:

Wat een enig idee! Verbaast me niks dat daar flink vraag naar is. Maar op dit gebied moet meer mogelijk zijn. Bijvoorbeeld een pus-, pis- of racekak-variant. Mijn man en ik zouden daar zeker voor in zijn. Chapeau, en keep up the good work.

gepost op
3-8-2004 om 16:16


reactie van kleta Weijs:

Ja zeg, Zeevisch-mens, zo kan ik het ook. Buidelratsperma. Zwemmen in buidelratsperma, dat ook wat voor mevrouw, misschien?

gepost op
3-8-2004 om 17:38

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 Waan van de dag

Thema door Anders Norén