Waan van de dag

zouteloos oeverloos troosteloos hopeloos

SM-tuinen

SM-tuinen 
door Gertie Breitenbach

Het wordt hoe langer hoe gekker! Menige speeltuin wordt tegenwoordig misbruikt door een van de vele SM-clubs in ons land. In het holst van de nacht sluipen mannen en vrouwen de speeltuinen van Vinex-wijken binnen om daar bij het licht van kaarsen of fakkels een orgie aan te richten. Wie toevallig langswandelt is ongewild getuige van knallende zwepen en het geknars en gepiep van speelwerktuigen. Gehijg en gekreun is niet van de lucht en er druipt kaarsvet op de gespannen lijven van gemaskerde mannen en vrouwen.
Sado-masochisme is ineens opgedoken uit muffe kelders en wordt nu vrijmoedig in de open lucht bedreven. Wie mocht denken dat de politie ingrijpt, komt bedrogen uit. Veel clubleden leven zich in nep-uniform uit met sexuele martelpraktijken. Bijtgrage honden houden verontruste buurtbewoners op afstand. Volgens ingewijden bezoeken sommige tv- prominenten deze duistere bijeenkomsten. In de zomermaanden als er wat meer ruimte is voor onderwerpen van algemene aard zal NOVA ongetwijfeld aan deze ontwikkelingen aandacht besteden. Dat is een mooi vervolg op de diepgravende zomer-items die enkele jaren geleden werden gewijd aan satanische rituelen in Nederland.


reactie van Cindy van Wijck (7 jaar):

Ik vind dit een heel leuk verhaaltje. Maar toch jammer dat er alsmaar niks meer komt over clowns. Ik vind dat echt heel erg kut want ik heb er al vaker over geklaagd.

gepost op
6-6-2005 om 16:17Voeg een reactie toe


naam

e-mail

reactie

© 2024 Waan van de dag

Thema door Anders Norén