Waan van de dag

zouteloos oeverloos troosteloos hopeloos

Wondermedicijn

WONDERMEDICIJN 
Steygypharma

INOVANAN heef niet zelden de volgende mogelijke bijwerkingen: gezwollen tepels, braakneigingen, duizelingen, droge mond/vagina, diarree, kiespijn, vreetbuien, impotentie, wazig zien, blauwe plekken, depressiviteit, metalen smaak in de mond, kortademigheid, zweetvoeten, beslagen tong, beklemd gevoel op de maag, evenwichtsstoornissen, opvliegers, hinderlijke opgewektheid, woede-uitbarstingen, zure oprispingen, sufheid, koorts, drankzucht, achterdocht, slapeloosheid, schuim op de lippen, vergeetachtigheid, besluiteloosheid.


reactie van joyce de graaf:

Is dit nu die wonderpil tegen vetzucht, roken en alcolholverslaving waar al zoveel over is gepubliceerd de laatste tijd? Heeft die pil alleen bijwerkingen?

gepost op
7-2-2006 om 13:09


reactie van Sybrand Wortel:

Nee, volgens mij gaat het hier om het nieuwe, in de Verenigde Staten al erg populaire middel dat ook wel wordt verkocht onder de naam Progustal, en dat bedoeld is om de eet-, rook- en danklust juist te stimuleren. Amerikanen slikken het als gekken uit protest tegen de terreur van de gezondheidsmaniakken, en ze nemen de bijverschijnselen voor lief.

gepost op
14-2-2006 om 21:42

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 Waan van de dag

Thema door Anders Norén