Waan van de dag

zouteloos oeverloos troosteloos hopeloos

Supermarkt

SUPERMARKT 
door Harry Meelstroom

Heerlijk fris zuur, deze appels. Proef maar! Een hele zak vol kost maar € 2,99! Zal ik er vast twee in uw wagentje leggen? Kijk, daar staat mijn collega van de Kaas al op U te wachten…Hij heeft een geweldig kaasje in de aanbieding! En nog een verrassing ook, voor geen geld. Maar dat zal hij u zelf zo wel vertellen…Ah, ja ik zag U al kijken! U bent vast iemand die van pittig houdt! Nou dat komt goed uit, want dit beschimmelde kaasje.. pardon schimmelkaasje, is iets heel bijzonders. Zoiets hebben we nog niet eerder in onze winkel gehad. Komt uit de Vaucluse, als ik het goed heb. Per twee stuks niet meer dan € 6,95 met een kaasmesje er gratis bij. Alstublieft! Ze vliegen weg, dus als ik U was zou ik dit niet mislopen. U weet echt niet wat U mist, het is gewoonweg een zalig kaasje. Een boulogne-stokbroodje er ook maar bijdoen? Daahaag, doet U vooral de groeten aan mijn collegaatje van de wasmiddelen..Haha, joehoe Kitty! Hier komt weer een van onze beste klanten. Goedemiddag, nou bedankt hoor en tot ziens! …Oh, sorry meneer, ik was even bezig! Nee, roggebrood hebben we even niet, te weinig ingekocht, denk ik. Er is ook weinig vraag naar..sorry!


reactie van gea koster:

Gaan we dit nu meemaken als AH met dat nieuwe experiment begint? Ik denk dat de kleine buurtwinkeltjes dan weer kans maken…

gepost op
21-2-2006 om 22:09


reactie van Henk van Lier:

amusant! is het geen goed idee om het winkelpersoneel lastig te vallen met bijvoorbeeld loten voor allerhande prijsvragen?

gepost op
21-2-2006 om 22:59

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 Waan van de dag

Thema door Anders Norén