Feestelijk keuze-Kerstmenu
Gea Verwaten
Voorgerechten: 1.gekwetste eendedijtjes in een aangezuurde morille-saus opgediend met gestoofde kweepeertjes; 2.gebrouilleerde hanepoten op een bedje van brak wijnzuurkool afgeblust met herfsthoningsaus; 3.gekneusde eekhoornribbetjes met een timbaaltje van geprakt ganzenei; 4.Gewelde lamsniertjes gesmoord in met ganzevet gefrituurde duiveneieren.
Hoofdgerechten: 1.getroubleerde zeelt geserveerd op een geflambeerd bokkingbed gegarneerd met meerwier, zoete amandelen en kaantjes. 2.gevilde frislingoortjes aan tafel gaargeschroeid en opgediend met halfgare en aangezoete wijting. 3.geflambeerde reebiefstuk in rode portsaus en gorgonzala-mousse. 4.kalfshersenen in dubbelgetrokken visbouillon met een pulp van zeesterretjes en garnaaltjes. 5. Verflenste worteltaart met radicchio, aardappelbovist, heksenboleet, splijtzwam en elfenbanksnippers. (vegetarisch) Nagerechten. 1.crema Argentina, huisgemaakte zure slagroomsoes, 2.kriek-sorbet, 3.ijsbowl met spoom van witte vruchten, 4.sgroppino met vanille-ijs en drambuie.
