Waan van de dag

zouteloos oeverloos troosteloos hopeloos

Student aan Huis

Welkom, welkom, wat fijn dat je gekomen bent ! Of mag ik U zeggen. Dat is wel goed hè, Per slot van rekening staan of liever zitten we elkaar heel nader. Ja, ik ben heel benaderbaar, tenminste als ik me op mijn gemak voel en dat gebeurt niet zomaar. Ik wil wel weten wie ik voor me heb, waar hij voor staat. Maar ga toch zitten. Wilt u misschien opsteken? En nu voor de draad ermee: waarmee kunnen we elkaar van dienst zijn? Ik ben overal voor in, en geld speelt voor mij bijna geen rol. Problemen met de pc zijn natuurlijk maar een voorwendsel. Om de waarheid te zeggen: mijn problemen zitten ergens anders tussen. Begrijpt U wat ik bedoel? Ja, alles zit uiteindelijk tussen de oren, net als mijn oneindige vermoeidheid en allerlei geheimzinnige pijntjes. Aan u om er iets aan te doen. Zoudt U dat werkelijk willen? Dat zou heel fijn zijn, iets om ‘s avonds naar uit te kijken, want ja, van slapen komt op mijn leeftijd nog maar weinig; Maar daar moet iets tegen te doen zijn, daar ben ik van overtuigd, want ik heb begrepen dat die jongelui van tegenwoordig ook slecht slapen doordat ze eindeloos met hun mobieltje bezig zijn. Dus een ervaringsdeskundige met twee of meer handen aan het bed is wel zo prettig. Zullen we voor vanavond laat afspreken? Dan zal ik een verhaaltje voorbereiden.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Waan van de dag

Thema door Anders Norén