Waan van de dag

zouteloos oeverloos troosteloos hopeloos

Omega12

OMEGA12 
door James Warenar

Omega12 olie is een paradox voor al degenen die haar kennen. Aan die olie heeft het menselijk lichaam een schromelijk tekort. Maar tegelijkertijd loeren er gevaren als men er ook maar iets te veel van binnenkrijgt. De kans ligt op een stervende grote ogre, en sterven van het hele systeem. Het is dus zaak de juiste hoeveelheid te bemachtigen. Daarmee kan men zeer oud worden. De meeste lichamen zijn verbroken door de intense getijde- en thermale krachten van dood en barensnood. Omega12 olie vindt men bijna uitsluitend in de klodders van bosvogels. Bij het verlaten in een spookachtige rood licht dat lijkt op de romp van een schip dat binnenkomt. Veel puin met geringe dekking van lethale effecten, maar een eventuele verplaatsing naar de hachelijke Abgrund, een regio van dodelijke deeltjes die ieder creatuur fataal kan zijn. Er is maar een reden voor dit systeem van de Dood, tot uiteenvallen en de verdere ontbinding van minerale rijkdom. De overvloed aan zeldzame en prachtige voorwerpen is genoeg te lokken veel in het systeem op zoek naar rijkdom. En niet te vergeten Omega12, dat u niet kunt missen, maar waar u maar moeilijk aan kunt komen.


reactie van Gerry Woudstra:

Dit kun je toch moeilijk serieus nemen. Er bestaat Omega-3 en 6 en 9. Maar Omega-12? Nog nooit van gehoord. Zeker weer een verkooptruc van deze of gene. Ik ga er niet achteraan zoals veel mensen wel zullen doen. Die gaan naar die Abgrund!

gepost op
3-12-2008 om 21:16


reactie van Ewout Bestebreurtje OFM:

Overal kan je lezen hoe goed ze voor je zijn, die omega’s. Maar je leest nergens dat ze alleen werkzaam zijn in combinatie met alfa de-oxidanten. En dat is gek, want het principe is toch al heel lang bekend. De Here Jezus zegt het al, “Ik ben de Alfa en de Omega”. Waarmee hij in wezen alleen maar bedoelt, “ik ben alles wat u nodig hebt voor een goede doorbloeding van de bijnierschors en een optimale stoelgang”. Een rijke bron van alfa-de-oxidant is koudgeperste zeesterolie. Niet goedkoop,maar in combinatie met omega 3, 6, 9 en 12 het recept voor de eeuwige jeugd.(“Wie in Mij gelooft zal leven in eeuwigheid”, zegt de Here. Weet u eindelijk hoe u dat letterlijk in praktijk moet brengen.)

gepost op
10-12-2008 om 23:06Voeg een reactie toe


naam

e-mail

reactie

© 2024 Waan van de dag

Thema door Anders Norén